Referencer

 Gry Arendse Voss – Programlægger – Det kgl. Teater 


”I min funktion som Programplanlægger i Det Kongelige Teaters udviklingsafdeling har jeg hyret Jakob S. Ingversen ind som vært for vores arrangementsrække “Teater impro i Skuespilhuset” sæson 22/23. Jakob har i tidligere sæsoner indgået i vores Teater impro arrangementer som spiller og som vikarierende vært. På baggrund af hans gode arbejde her hyrede jeg ham ind som fast vært i nuværende sæson. Jakob og jeg har sammensat impro-holdene til sæsonen 22/23 og valget faldt her (bl.a.) på Sanne Sol. Samarbejdet har været meget givtigt og behageligt. Vi havde et vellykket Teater impro arrangement i Skuespilhuset den 8/11 og vi ser frem til flere sjove og spændende arrangementer i det samarbejde”Morten Dannisboe - Producent - United productions

"I forbindelse med programmet “Nicklas Pranker” til Prime Video, hyrede vi Jakob S. Ingversen og Sanne Sol ind grundet deres helt unikke kompetencer og talent for improvisation og timing. Begge viste sig oveni købet at kunne tilføre utroligt meget humor og komik til programmet. Jakob og Sanne går utroligt professionelt til opgaven og har begge meget nemt ved at tage imod instruktion. De skabte en masse ro, tryghed og sikkerhed, hvilket var meget positivt og givende i den ellers ret svære og uforudsigelige ramme sådan et projekt har. Både Sanne og Jakob har et kæmpe komisk talent og med deres improviseret-baggrund giver det dem en fantastisk og unik profil. Jeg kan kun på det varmeste anbefale dem begge"

Stefan Pollner - Teaterdirektør - Teater Vestvolden


"Som teaterchef hyrede jeg Jakob ind som impro instruktør og skuespiller til projektet 'Kongerne På Vestegnen' og han hev sin utroligt talentfulde kollega Sanne Sol med i projektet. Projektet skete i samarbejde med folkekirkens skoletjeneste vestegnen, og var et udviklingsprojekt for Teater Vestvolden. Sammen skabte vi et format til børn fra 7 år og op.
Forestillingen blev en meget stor succes og genopsættes derfor på teatret i julen 2023.

Jeg kan på det varmeste anbefale både Jakob og Sanne"

 Ane Høgsberg (komiker og forfatter)


”Jeg havde aldrig arbejdet med impro-skuespillere før og det var en kæmpe fornøjelse at arbejde med 'Sketchy.dk'. At blande det forberedte med det uforberedte vækkede i mig en enorm interesse og jeg nød at se mine tanker udspille sig live foran mig. Hele holdet var dygtige og de gav så meget ekstra til de scener jeg havde forsøgt at formulere en skitse til”


 Frederik Rosgaard (komiker og forfatter)


 "At se Jakob og Sanne og deres hold give mine oplæg liv, var en virkelig sjov oplevelse. Igennem hele forløbet følte jeg mig taget godt i hånden af 'Sketchy.dk' og jeg var både imponeret - grænsende til det overraskede - over hvor højt niveau de improviserede på, det havde virkelig internationalt format”