Produkter

SKETCHY.DK - Vi deviser

I Sketchy.dk består vores ydelser af pragmatiske løsninger ved brug af skuespil og skrivekunst, hvilket i underholdningsindustrien går under begrebet 'devising'.


Igennem samtale med publikum, kunder, samarbejdspartnere, forfattere eller internt, opsætter vi nogle rammer for en historie/show eller forløb, som vi derefter gør til et helstøbt produkt - oftest er improvisation en stor del af processen. Tiden fra samtale til produkt kan variere fra sekunder til måneder alt efter hvilket underholdningsformat som ønskes.

PRODUKTER / FORMATER

'Satire showet' 
Overordnet arbejder Sketchy.dk konstant på et satireshow. I øjeblikket arbejder vi på showet 'Nu gør vi det altså' som får premiere på Teater Vestvolden d. 4/5/22 - Læs mere og bestil billet her ->

'Professionelle pranksters'

Med programmet 'NICKLAS PRANKER' har Sketchy.dk bevist sig som nogle af de bedste prankerer i Danmark. Formatet 'Profesionelle pranksters' er til firmaarrangementet eller den private begivenhed, som har brug for et ekstra krydderi. Vi kommer ud som fiktive karakterer og leverer en 'practical joke' på jeres specielle dag udviklet i samarbejde med jer. Om det er en diffus præst m. degn, akavede konsulenter, eller larmende tjener er op til jer.

'Satireklubben - Et eksklusivt impro comedy show'

Et impro comedy show er et format, hvor skuespillerne går på scenen med lege/øvelser som publikum bestemmer indholdet af. Måske kender du det fra tv-programmer som 'Rundt på Gulvet' eller 'Whos line is it anyway'. Sketchy.dk er enestående når det kommer til impro comedy og faktisk har Jakob både vundet og opsat 'DM i Impro Comedy' utallige gange. Vi er derfor leveringsdygtige i et ekskulsivt impro comedy show til jeres firmaarrangement eller private begivenhed. Sketchy har et stærkt netværk af skuespillere og komikkere som vi ofte arbejder med, så størrelsen på showet kan blive lige så vildt som I tænker det. I køber med andre ord en satireklub der leverer et show og vi sørger for at sætte holdet.

'Sketchy'

En forfatter/publikum eller lign. har forberedt en skitse til en historie, som skuespillerne i Sketchy.dk ikke kender i forvejen. Foran et publikum får de skitsen læst op, hvorefter de udspiller skitsen som en helstøbt forestillng. Dette format gør sig godt til offentlige kulturarrangementer såsom bogmesser, kulturnætter, teaterfestivaller osv., men kan også være brugbart i processer på redaktioner, i writers rooms, til skriveworkshops eller lign.

'Konsultation'

I er i igang med en kreativ proces, men er gået i stå. I har været ude af boksen, men er blevet i tvivl. I har brug for noget, men ved ikke hvad? Et par øjne udefra, et nyt bud på opgave, evt. hjælp til at se en idé blive eksekveret i en test/dummy før det store budget fyres af, eller måske decideret disruption. Med vores brede erfaring fra scenen, writersroom, redaktioner og produktioner tilbyder vi en unik konsultationsservice. Med et kæmpe bagkatalog af øvelser kan vi træde ind i stort set alle kreative processer og bidrage til at I kommer frem til jeres ønskede mål. Denne service henvender sig hovedsagligt til kreative og/eller kommercielle virksomheder som f.eks. teatre, markedsføringsbureauer og medieproduktionsselskaber.

'Sketchy skræddersyer'

I er IKKE kommet igang med den kreative proces pga. arbejdstravlhed på andre fronter. Det der ekstraordinære show skrevet til samarbejdspartnerne om samarbejdspartnerne, den der unikke teambuldingdag for medarbejderne, den sjove youtube-kanale for jeres virksomhed.
Hvad end det er, vil Sketchy.dk gøre alt for at skabe unikke oplevelser for vores kunder.  Det kan være alt fra happenings, workshops til skriveopgaver til eller noget helt fjerde. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du sidder inde med en uoverskuelig opgave eller en god idé.